Trygghet

Nöjd-kund-garanti

Kvalité

Alltid högsta kvalité

Ledande inom

Tak & fasad av alla slag

  • Flygmotorsvägen 3, 423 37, Torslanda
  • +46 760 - 22 26 14

Trygghet

Nöjd-kund-garanti

Kvalité

Alltid högsta kvalité

Ledande inom

Tak & fasad av alla slag

Om oss

Vårt kunnande och känsla för produktval ger våra beställare full trygghet och lång garanti

Vi på Göteborgs Tak och Fasad brinner för att lyfta kvalitén inom tak- och fasadarbeten och för oss är hållbarhet och långsiktighet våra viktigaste ledord. För dig som kund innebär det att vi enbart erbjuder hållbara och långvariga lösningar – i såväl kundrelation, materialvalens livslängd samt ur miljösynpunkt.

Vårt mål är att alltid leverera mer än vad våra kunder förväntar sig och vi arbetar uteslutande med en personlig och transparant dialog genom hela arbetsprocessen – vi garanterar att alltid leverera den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för respektive kund.

Göteborgs Tak och Fasad AB är ett relativt ungt bolag, men har trots detta en lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vi har nämligen utfört tak- och fasadarbeten sedan 2007, då vi arbetade under DTC Mark och Bygg AB. En tid då vi bland annat kunnat meritera oss ”Sverige bästa takläggare 2015” – utsett av världens största taktillverkare, Monier.

2016 bestämde vi oss för att förenkla för våra kunder genom att stå på egna ben och vara mer tydliga i vår marknadsföring. Idag är vi fortfarande samma starka team som arbetar med allt från takläggning till snöskottning och plåtslageri, och vi ser fram emot att bygga vår egen unika historia som Göteborgs Tak och Fasad AB.

Det är du som kund som står i fokus och du kan lita
på att vi alltid levererar ett felfritt resultat.

Några av våra många nöjda kunder

Göteborgs tak och fasad
Göteborgs tak och fasad
Göteborgs tak och fasad
Top