Trygghet

Nöjd-kund-garanti

Kvalité

Alltid högsta kvalité

Ledande inom

Tak & fasad av alla slag

  • Flygmotorsvägen 3, 423 37, Torslanda
  • +46 760 - 22 26 14

Trygghet

Nöjd-kund-garanti

Kvalité

Alltid högsta kvalité

Ledande inom

Tak & fasad av alla slag

Fasadarbete

Fasaden, husets snyggaste sida.

Om taket är husets viktigaste fasad så är fasaden den näst viktigaste och den ytan som vi mest lägger märket till. Vi renoverar kompletta fasader som består av trä, tegel eller puts. Vi tilläggsisolerar och erbjuder även montering av mer moderna material såsom fasadskivor och fasadpaneler.

Att ha en hel och tätt fasad  är viktigt för undvika fuktskador i själva stommen vi utför fasadarbeten med stor omsorg och noggrannhet och långvarig garanti kan utlovas – något du kan vara säker på när du anlitar Göteborgs Tak och Fasad ABs kompententa hantverkare.

Vare sig det handlar om en enklare uppfräschning av din fasad, en total fasadrenovering eller nybyggnation så står vi till er tjänst. Göteborgs Tak och Fasad AB utför arbeten från kommersiella fastigheter till privata villor och uppgifterna kan handla om allt från fasadmålning, fasadputsning, murning eller balkongarbeten.
Du hittar ett urval av våra tidigare utförda fasadarbeten nedan.

Göteborgs Tak och Fasad AB levererar tak- och fasadarbeten till högsta kvalitet, genom produktiva och kostnadseffektiva lösningar – med dig som kund i fokus. För mer information och offertförfrågan, klicka här!

Utvalda projekt

takläggning
takläggning
takläggning
takläggning
takläggning
Top